mesaje pentru sefi de martisor

Mesaje 1 Martie Sefa

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie sefa! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor sefa! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba sefa! »»

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru sefa! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: O primavara ca-n povesti draga sefa! »»

Toate de 1 Martie Sefa

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Sefi! Felicitari de zi de nastere pentru Sefi, felicitari de la multi ani pentru Sefi, felicitari de ziua de nastere pentru Sefi, felicitari de onomastica pentru Sefi!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru sefi de martisor - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Sefi! Felicitari de zi de nastere pentru Sefi, felicitari de la multi ani pentru Sefi, felicitari de ziua de nastere pentru Sefi, felicitari de onomastica pentru Sefi!