mesaje pentru nepotica mea

mesaje pentru nepotica mea de zi de nastere

La multi ani, draga nepoata, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi nepoata mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani nepoata mea! »»

Nepoata mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga nepoata! »»

Draga nepoata, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani nepoata mea! »»

Draga nepoata, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani nepoata mea! »»

Toate de zi de nastere Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de dragoste

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc draga nepoata orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc nepoata mea! »»

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc draga nepoata! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc draga nepoata! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc draga nepoata! »»

Toate de dragoste Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de la multi ani

Draga nepoata, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani nepoata mea! »»

La multi ani, nepoata mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga nepoata, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani nepoata mea! »»

Nepoata mea, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Nepoata mea, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Toate de la multi ani Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de buna dimineata

Buna dimineata, draga nepoata! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, nepoata mea! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, draga nepoata! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, draga nepoata! »»

Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata, draga nepoata! »»

Toate de buna dimineata Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de multumire

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc nepoata mea! »»

Nepoata mea, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc! »»

Nepoata mea, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Nepoata mea, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie. Nu stiu daca stii cat de mult a contat pentru mine. Multumesc nepoata mea! »»

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc draga nepoata! »»

Toate de multumire Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de Ziua Numelui

La Multi Ani, nepoata mea! In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata. »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui nepoata mea! »»

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani nepoata mea! »»

Iti urez La Multi Ani nepoata mea si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Cand orologiul noptii va limita hotarul Si cu batai scurte va mai trece un an In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer LA MULTI ANI, nepoata mea, de ziua numelui! »»

Toate de Ziua Numelui Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de 1 Martie

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor nepoata mea! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita nepoata mea! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau nepoata mea, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie nepoata mea! »»

Iti doresc sa ai gingasia lacramioarelor, parfumul toporasilor, prospetimea zambilelor si puterea ghiocelului care razbate prin pamantul inghetat. La multi ani si o primavara minunata draga nepoata! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga nepoata! »»

Toate de 1 Martie Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de 8 Martie

Nepoata mea, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

Draga nepoata, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit, in al iernii asfintit. Primavara-n suflet iti doresc nepoata mea! »»

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. nepoata mea iti doresc un 8 Martie special! »»

De ziua ta draga nepoata ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Toate de 8 Martie Nepoata

mesaje pentru nepotica mea de Paste

Nepoata mea, fie ca Sfintele Pasti sa iti lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa te aiba in paza! »»

Nepoata mea, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa iti urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit draga nepoata! »»

Nepoata mea, sa ai parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! »»

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit nepoata mea! »»

Sarbatori luminoase si pace interioara, nepoata mea iti doresc un Paste Fericit alaturi de familie! »»

Toate de Paste Nepoata

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru varul sau nepoata ta! Felicitari de zi de nastere pentru nepoata, felicitari de la multi ani pentru nepoata, felicitari de zi de nastere pentru nepoata mea, felicitari de la multi ani pentru nepotica!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru nepotica mea - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru varul sau nepoata ta! Felicitari de zi de nastere pentru nepoata, felicitari de la multi ani pentru nepoata, felicitari de zi de nastere pentru nepoata mea, felicitari de la multi ani pentru nepotica!