mesaje pentru mama soacra

mesaje pentru mama soacra de zi de nastere

La multi ani soacra mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

La multi ani, soacra mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga soacra! »»

Soacra mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga soacra! »»

Soacra mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani soacra mea! »»

Soacra mea doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi draga soacra! »»

Toate de zi de nastere Soacra

mesaje pentru mama soacra de dragoste

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc soacra mea! »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc draga soacra! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc soacra mea orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc draga soacra! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc draga soacra! »»

Toate de dragoste Soacra

mesaje pentru mama soacra de la multi ani

La multi ani, draga soacra, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga soacra, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani soacra mea! »»

Draga soacra, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani soacra mea! »»

Draga soacra, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani soacra mea! »»

La Multi Ani soacra mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Toate de la multi ani Soacra

mesaje pentru mama soacra de buna dimineata

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, soacra mea! »»

Buna dimineata, draga soacra! Sa ai o zi minunata si fie ca soarele sa-ti deseneze pe buze zambetul. »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, soacra mea! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, soacra mea! »»

Buna dimineata, mama soacra! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Toate de buna dimineata Soacra

mesaje pentru mama soacra de multumire

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc soacra mea! »»

Draga soacra, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc draga soacra! »»

Draga soacra, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc soacra mea! »»

Soacra mea, vreau sa-ti multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la tine. Esti cea mai tare! »»

Toate de multumire Soacra

mesaje pentru mama soacra de Ziua Numelui

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani soacra mea! »»

Iti urez La Multi Ani mama soacra, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Draga soacra, iti doresc o zi de nume cat mai frumoasa! Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. »»

Soacra mea, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani! »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui soacra mea! »»

Toate de Ziua Numelui Soacra

mesaje pentru mama soacra de 1 Martie

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau soacra mea, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie soacra mea! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor soacra mea! »»

Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii! O primavara fericita soacra mea! »»

Draga soacra iti doresc o primavara plina de energie, entuziasm si bucurii! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie soacra mea! »»

Toate de 1 Martie Soacra

mesaje pentru mama soacra de 8 Martie

Martisorul ce-ti zambeste / L-am luat dintr-o poveste / Si i-am pus in pragul serii / Tineretea primaverii, / Prospetimea diminetii / Si vioiciunea vietii, / Linistea unui apus, / Dragostea de nesupus, / Stralucirea stelelor, / Frumusetea florilor, / Vesnicia codrului, / Zambetul izvorului. / Pentru tine-s toate, da, / La multi ani, mama soacra! »»

De ziua ta soacra mea ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Draga soacra, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie soacra mea! »»

La multi ani de 8 martie pentru o femeie de nota 10! Sa nu te schimbi niciodata soacra mea! »»

Toate de 8 Martie Soacra

mesaje pentru mama soacra de Paste

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa iti inunde casa si sa iti aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite mama soacra! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit mama soacra! »»

Mama soacra, sa ai parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! »»

Mama soacra, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Sarbatori pascale fericite mama soacra! »»

Toate de Paste Soacra

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru soacra ta! Felicitari de zi de nastere pentru soacra, felicitari de la multi ani pentru soacra, felicitari de zi de nastere pentru soacra mea, felicitari de la multi ani pentru soacra mea!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru mama soacra - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru soacra ta! Felicitari de zi de nastere pentru soacra, felicitari de la multi ani pentru soacra, felicitari de zi de nastere pentru soacra mea, felicitari de la multi ani pentru soacra mea!