mesaje pentru mama 1 martie 2017

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor mama! »»

Zambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti mama! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa mama! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau mama, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie mama! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita mama! »»

Mama, primavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire! »»

Un fir rosu, altul alb, anotimpuri se despart, primavara iarasi vine, de la mine, numai bine mama! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga mama! »»

Mama, iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat! O primavara frumoasa draga mama! »»

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 Martie mama! »»

Toate de 1 Martie Mama

Felicitari de 1 Martie Mama

Toate de 1 Martie Mama

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru mama 1 martie 2017 - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru mama ta! Felicitari de zi de nastere pentru mama, felicitari de la multi ani pentru mama!