mesaje pentru fina

mesaje pentru fina de zi de nastere

La multi ani, draga fina, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi finuta! »»

Finuta, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani finuta! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani fina mea! »»

La multi ani finuta, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Finuta, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani fina draga! »»

Toate de zi de nastere Fina

mesaje pentru fina de dragoste

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc finuta! »»

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc draga fina! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc fina draga orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc draga fina! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc finuta! »»

Toate de dragoste Fina

mesaje pentru fina de la multi ani

La multi ani, draga fina, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Fina draga, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani draga fina! »»

Fina draga, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani finuta! »»

Draga fina iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani finuta! »»

La Multi Ani finuta! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Toate de la multi ani Fina

mesaje pentru fina de buna dimineata

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, draga fina! »»

Buna dimineata, draga fina! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Buna dimineata, fina mea! Sa ai o zi minunata si fie ca soarele sa-ti deseneze pe buze zambetul. »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, draga fina! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, fina mea! »»

Toate de buna dimineata Fina

mesaje pentru fina de multumire

Draga fina, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc finuta! »»

Finuta, vreau sa-ti multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la tine. Esti cea mai tare! »»

Finuta, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc fina draga! »»

Draga fina, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Toate de multumire Fina

mesaje pentru fina de Ziua Numelui

La Multi Ani, fina draga! In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata. »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui finuta! »»

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi de nume excelenta finuta! »»

Iti urez La Multi Ani finuta si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, finuta! »»

Toate de Ziua Numelui Fina

mesaje pentru fina de 1 Martie

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau. La multi ani de 1 Martie fina draga! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau finuta, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie finuta! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie finuta! »»

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie finuta! »»

Draga fina, iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat! O primavara frumoasa fina draga! »»

Toate de 1 Martie Fina

mesaje pentru fina de 8 Martie

De ziua ta finuta ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Draga fina, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie finuta! »»

Fina draga, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

Finuta, de 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Toate de 8 Martie Fina

mesaje pentru fina de Paste

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa iti inunde casa si sa iti aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite finuta! »»

Draga fina, fie ca Sfintele Pasti sa iti lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa te aiba in paza! »»

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Sarbatori pascale fericite finuta! »»

Fina draga, Sfintele Sarbatori de Paste sa iti aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit finuta! »»

Toate de Paste Fina

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fina ta! Felicitari de zi de nastere pentru fina, felicitari de la multi ani pentru fina, felicitari de zi de nastere pentru finuta, felicitari de la multi ani pentru finuta!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru fina - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fina ta! Felicitari de zi de nastere pentru fina, felicitari de la multi ani pentru fina, felicitari de zi de nastere pentru finuta, felicitari de la multi ani pentru finuta!