mesaje pentru colega de serviciu

mesaje pentru colega de serviciu de zi de nastere

La multi ani, colega mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga colega! »»

La multi ani colega mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Colega mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani colega mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani colega mea! »»

Draga colega imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani colega mea! »»

Toate de zi de nastere Colega

mesaje pentru colega de serviciu de dragoste

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc colega mea orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc colega mea! »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc colega mea! »»

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc draga colega! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc draga colega! »»

Toate de dragoste Colega

mesaje pentru colega de serviciu de la multi ani

La Multi Ani colega mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Draga colega iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani colega mea! »»

Colega mea iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani draga colega! »»

Colega mea, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga colega! »»

Draga colega, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani colega mea! »»

Toate de la multi ani Colega

mesaje pentru colega de serviciu de buna dimineata

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, draga colega! »»

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, draga colega! »»

Buna dimineata, colega mea! Sa ai o zi minunata si fie ca soarele sa-ti deseneze pe buze zambetul. »»

Buna dimineata, draga colega! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, colega mea! »»

Toate de buna dimineata Colega

mesaje pentru colega de serviciu de multumire

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc colega mea! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc colega mea! »»

Colega mea, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie. Nu stiu daca stii cat de mult a contat pentru mine. Multumesc colega mea! »»

Colega mea, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc draga colega! »»

Colega mea, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Toate de multumire Colega

mesaje pentru colega de serviciu de Ziua Numelui

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani colega mea! »»

La Multi Ani, colega mea! In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu in viata. »»

Colega mea, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani! »»

Draga colega, cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! »»

Iti urez La Multi Ani draga colega si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Toate de Ziua Numelui Colega

mesaje pentru colega de serviciu de 1 Martie

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie draga colega! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor draga colega! »»

Colega mea, sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita colega mea! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa draga colega! »»

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru colega mea! »»

Toate de 1 Martie Colega

mesaje pentru colega de serviciu de 8 Martie

Colega mea, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni... si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos draga colega! »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie colega mea! »»

Colega mea, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

De ziua ta colega mea ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Toate de 8 Martie Colega

mesaje pentru colega de serviciu de Paste

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit colega mea! »»

Draga colega, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Colega mea, iti doresc sanatate, bucurie si cat mai multe clipe petrecute in prezenta familiei si a celor dragi. Paste Fericit! »»

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Sarbatori pascale fericite colega mea! »»

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa iti inunde casa si sa iti aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite draga colega! »»

Toate de Paste Colega

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru colega ta! Felicitari de zi de nastere pentru colega, felicitari de la multi ani pentru colega, felicitari de zi de nastere pentru colega mea, felicitari de la multi ani pentru colega mea, felicitari pentru colega mea facebook!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru colega de serviciu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru colega ta! Felicitari de zi de nastere pentru colega, felicitari de la multi ani pentru colega, felicitari de zi de nastere pentru colega mea, felicitari de la multi ani pentru colega mea, felicitari pentru colega mea facebook!