mesaje pentru bunica de ziua ei

Bunica, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani bunica! »»

La multi ani bunica, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

La multi ani, draga bunica, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi bunica! »»

Bunica, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani bunica! »»

Bunica, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani draga bunica! »»

Draga bunica, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani bunica! »»

Bunica imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga bunica! »»

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani bunica! »»

Bunica, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga bunica! »»

Toate de zi de nastere Bunica

Felicitari de zi de nastere Bunica

Toate de zi de nastere Bunica

Mesaje Urari Felicitari

mesaje pentru bunica de ziua ei - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru bunica ta! Felicitari de zi de nastere pentru bunica, felicitari de la multi ani pentru bunica, felicitari de zi de nastere pentru bunica mea, felicitari de la multi ani pentru bunica mea!