mesaje 8 martie ziua femeii facebook

De 8 Martie sa fii atat de frumoasa, deosebita, fericita, alintata si inconjurata de cei dragi incat sa ai zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii. »»

Primavara anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni ... »»

Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii! La Multi Ani! »»

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. »»

Cu ocazia zilei femeii iti dorim multa sanatate fericire si numai bine! La multi ani! »»

Să fii femeie, nu-i ușor, / să fii pe placul tuturor... / Ajungi apoi mamă să fii, / să crești, să plângi lângă copii... / Dar este și adevărat / că este cel mai minunat, / Să fii femeie și iubită, / să fii soție și mămică... / Și azi mai mult decat oricând, / da-i vieții sens pe acest pământ! La mulţi ani tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie! »»

Un ghiocel in calea implinirii, un vestitor al primaverii, un dar pe care-l oferim, acum, de ziua lor 8 Martie, tuturor femeilor odata cu cele mai calde urari de bine si fericire in viata. LA MULTI ANI! »»

Fluturele meu... Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea. De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare. Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale. La multi ani si multa sanatate de 8 Martie! »»

Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 MARTIE cat mai frumos! »»

Esti prima persoana care ma vazut pe lume, esti prima persoana careia i-am dedicat primul cuvint, esti prima persoana care m-a tinut de mina cind am facut primii pasi ... Pentru tot si toate esti prima persoana din inima mea! La multi ani de 8 Martie mama! »»

Toate de 8 Martie

Mesaje Urari Felicitari

mesaje 8 martie ziua femeii facebook - Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei