mesaje la multi ani varamea

La multi ani, verisoara, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga verisoara, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani verisoara! »»

Vara mea, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani draga verisoara! »»

Verisoara, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani vara mea! »»

Verisoara, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Vara mea, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani verisoara! »»

O floare discreta, pentru o persoana atenta! La Multi Ani verisoara! »»

Verisoara, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani draga verisoara! »»

La Multi Ani vara mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Draga verisoara iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani vara mea! »»

Toate de la multi ani Verisoara

Felicitari de la multi ani Verisoara

Toate de la multi ani Verisoara

Mesaje Urari Felicitari

mesaje la multi ani varamea - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru verisoara sau vara ta! Felicitari de zi de nastere pentru verisoara, felicitari de la multi ani pentru verisoara, felicitari de zi de nastere pentru vara, felicitari de la multi ani pentru vara!