mesaje la multi ani pt colegi

Mesaje La multi ani Colega

La Multi Ani colega mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Draga colega iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani colega mea! »»

Colega mea iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani draga colega! »»

Colega mea, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga colega! »»

Draga colega, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani colega mea! »»

Toate de la multi ani Colega

Mesaje La multi ani Coleg

Dragul meu coleg, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani colegul meu! »»

La Multi Ani colegul meu! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

La multi ani, dragul meu coleg, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi colegul meu! »»

Colegul meu, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Colegul meu iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani dragul meu coleg! »»

Toate de la multi ani Coleg

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Colegi! Felicitari de zi de nastere pentru Colegi, felicitari de la multi ani pentru Colegi, felicitari de ziua de nastere pentru Colegi, felicitari de onomastica pentru Colegi!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje la multi ani pt colegi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Colegi! Felicitari de zi de nastere pentru Colegi, felicitari de la multi ani pentru Colegi, felicitari de ziua de nastere pentru Colegi, felicitari de onomastica pentru Colegi!