mesaje la multi ani pentru varul meu

Verisorul meu, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani draga vere! »»

La multi ani, draga vere, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi verisorul meu! »»

Varul meu iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani draga vere! »»

La Multi Ani verisorul meu! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Verisorul meu, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani draga vere! »»

Draga vere, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani verisorul meu! »»

Draga vere, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Verisorul meu, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Verisorul meu, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani varul meu! »»

Draga vere, iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani varul meu! »»

Toate de la multi ani Verisor

Felicitari de la multi ani Verisor

Toate de la multi ani Verisor

Mesaje Urari Felicitari

mesaje la multi ani pentru varul meu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru varul sau verisorul tau! Felicitari de zi de nastere pentru var, felicitari de la multi ani pentru var, felicitari de zi de nastere pentru unchiul verisor, felicitari de la multi ani pentru verisor!