mesaje frumoase pentru nasa

mesaje frumoase pentru nasa de zi de nastere

La multi ani, nasa mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi draga nasa! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani nasa mea! »»

Nasa mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani nasa mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani nanasa! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani draga nasa! »»

Toate de zi de nastere Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de dragoste

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc draga nanasa! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc draga nasa orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc nasa mea! »»

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc draga nanasa! »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc nasa mea! »»

Toate de dragoste Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de la multi ani

La multi ani, draga nasa, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga nanasa, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani draga nasa! »»

Draga nanasa, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani nasa mea! »»

Draga nasa, oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani nasa mea! »»

La Multi Ani nasa mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Toate de la multi ani Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de buna dimineata

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, draga nanasa! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, nasa mea! »»

Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata, draga nasa! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, nanasa! »»

Buna dimineata, nanasa! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Toate de buna dimineata Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de multumire

Draga nasa, vreau sa-ti transmit un Multumesc! din toata inima. Un Multumesc pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde. »»

Nasa mea, vreau sa-ti multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la tine. Esti cea mai tare! »»

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc nasa mea! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc draga nanasa! »»

Draga nasa, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc draga nanasa! »»

Toate de multumire Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de Ziua Numelui

Nanasa, iti doresc o zi de nume cat mai frumoasa! Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. »»

Iti urez La Multi Ani nasa mea, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

La Multi Ani, draga nasa! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. »»

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani de ziua numelui nasa mea! »»

Iti urez La Multi Ani nasa mea si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Toate de Ziua Numelui Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de 1 Martie

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor nasa mea! »»

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa nasa mea! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie nasa mea! »»

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri! 1 Martie fericit draga nasa! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita nasa mea! »»

Toate de 1 Martie Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de 8 Martie

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie nasa mea! »»

Draga nasa, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni... si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos nasa mea! »»

Nasa mea, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

Nasa mea, de 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Toate de 8 Martie Nasa

mesaje frumoase pentru nasa de Paste

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit nasa mea! »»

Draga nanasa, fie ca Sfintele Pasti sa iti lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa te aiba in paza! »»

Nasa mea, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit nanasa! »»

Nanasa, Sfintele Sarbatori de Paste sa iti aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Toate de Paste Nasa

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasa ta! Felicitari de zi de nastere pentru nasa, felicitari de la multi ani pentru nasa, Felicitari de zi de nastere pentru nanasa, felicitari de la multi ani pentru nanasa!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje frumoase pentru nasa - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasa ta! Felicitari de zi de nastere pentru nasa, felicitari de la multi ani pentru nasa, Felicitari de zi de nastere pentru nanasa, felicitari de la multi ani pentru nanasa!