mesaje frumoase pentru matusa mea

mesaje frumoase pentru matusa mea de zi de nastere

Matusa mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga matusa! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani matusa mea! »»

Matusa mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani matusa mea! »»

Draga matusa, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani matusa mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani matusa mea! »»

Toate de zi de nastere Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de dragoste

Si la greu dar si la bine ai fost alaturi de mine si cand ceva ma durut ai fost singura ce m-a crezut. Te iubesc matusa mea! »»

Ai curajul sa spui da, ai curajul sa spui nu. Si in situatii dificile, ai curajul sa fii tu! Te iubesc matusa mea! »»

Cum sa faca cineva problema asa de grea, sa ne supere pe noi... sa ne certam intre noi. Eu te iubesc draga matusa orice ar fi si eu vreau ca tu sa stii »»

Acum a venit si randul meu sa am grija de tine asa cum ai facut tu mereu. Te iubesc draga matusa! »»

Cu tine la bine, cu tine la greu, cu tine alaturi mereu, Te iubesc matusa mea! »»

Toate de dragoste Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de la multi ani

La multi ani, matusa mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi! »»

Draga matusa, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani matusa mea! »»

La Multi Ani matusa mea! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Matusa mea iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani draga matusa! »»

Draga matusa, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Toate de la multi ani Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de buna dimineata

Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc... sa traiesc. Neata, draga matusa! »»

Buna dimineata, draga matusa! Sper ca te trezesti zambind, la fel cum am facut-o eu cand m-am gandit la tine! »»

Pacat ca nu pot transmite prin sms cafeaua si prajiturile, asa ca le mananc eu pe toate. Buna dimineata, draga matusa! »»

Nu vreau să te trezesc, dar trebuie să-ți spun că mi-e dor de tine. Bună dimineața, draga matusa! »»

Mesajele primite de dimineata ne fac mai viata mai frumoasa. Buna dimineata, draga matusa! »»

Toate de buna dimineata Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de multumire

Matusa mea, vroiam sa-ti spun ca apreciez foarte mult modul in care mi-ai fost alaturi. Multumesc draga matusa! »»

Matusa mea, multumesc pentru ajutorul acordat atunci cand am avut nevoie. Nu stiu daca stii cat de mult a contat pentru mine. Multumesc matusa mea! »»

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Iti Multumesc draga matusa! »»

M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc draga matusa! »»

Matusa mea, mi-ai facut cel mai frumos cadou... prezenta ta! Multumesc! »»

Toate de multumire Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de Ziua Numelui

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani matusa mea! »»

Iti urez La Multi Ani matusa mea, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

La Multi Ani, matusa mea! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire. »»

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, matusa mea! »»

Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, matusa mea! »»

Toate de Ziua Numelui Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de 1 Martie

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un norisor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau. O primavara frumoasa matusa mea! »»

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari... special pentru tine! La multi ani de 1 Martie matusa mea! »»

Matusa mea, iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat! O primavara frumoasa draga matusa! »»

Draga matusa, primavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau matusa mea, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul! La multi ani de 1 Martie matusa mea! »»

Toate de 1 Martie Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de 8 Martie

Draga matusa, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

Matusa mea, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie matusa mea! »»

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii draga matusa! »»

De ziua ta matusa mea ... Ce as putea sa-ti doresc mai mult decat sa ai in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Toate de 8 Martie Matusa

mesaje frumoase pentru matusa mea de Paste

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit matusa mea! »»

Matusa mea, sa ai parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi, de o viata mai frumoasa si de un an mai bun! »»

Matusa mea, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Matusa mea, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uiti niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Iti urez un Paste Fericit draga matusa! »»

Toate de Paste Matusa

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru matusa ta! Felicitari de zi de nastere pentru matusa, felicitari de la multi ani pentru matusa, felicitari de zi de nastere pentru matusa ta, felicitari de la multi ani pentru matusa ta!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje frumoase pentru matusa mea - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru matusa ta! Felicitari de zi de nastere pentru matusa, felicitari de la multi ani pentru matusa, felicitari de zi de nastere pentru matusa ta, felicitari de la multi ani pentru matusa ta!