mesaje frumoase cu la multi ani pentru prietene

Prietenul meu, iti doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Draga prietene iti doresc ca viata ta sa fie un cer senin si fara nori, sa ai in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani prietenul meu! »»

La multi ani, draga prietene, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii santatos, implinit si fericit alaturi de familia ta. La multi ani frumosi prietenul meu! »»

Prietenul meu iti urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani draga prietene! »»

Prietenul meu, fie ca dorintele tale sa fie urarile mele si nu te opri niciodata sa incerci si nu incerca niciodata sa te opresti. La Multi Ani draga prietene! »»

La Multi Ani prietenul meu! Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima! »»

Prietenul meu, iti doresc sa ai bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc si la multi ani! »»

Draga prietene, in aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu, dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani prietenul meu! »»

Draga prietene, iti doresc ca toata visele tale sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani prietenul meu! »»

Prietenul meu, iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La Multi Ani draga prietene! »»

Toate de la multi ani Prieten

Felicitari de la multi ani Prieten

Toate de la multi ani Prieten

Mesaje Urari Felicitari

mesaje frumoase cu la multi ani pentru prietene - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru prietenul tau! Felicitari de zi de nastere pentru prieten, felicitari de la multi ani pentru prieten, felicitari de zi de nastere pentru prietenul meu, felicitari de la multi ani pentru prietenul meu, felicitari pentru prietenul meu facebook!