mesaje felicitari educatoare

mesaje felicitari educatoare de zi de nastere

Doamna educatoare, cu ocazia zilei de nastere va doresc in primul rand ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu dumneavoastra iar fericirea sa va insoteasca la fiecare pas. La multi ani doamna educatoare! »»

Doamna educatoare, cu ocazia zilei de nastere va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii dumneavoastra. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani doamna educatoare! »»

Doamna educatoare doresc ca ceea ce e frumos in visele dumneavoastra sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul dumneavoastra sa completeze acele vise! La multi doamna educatoare! »»

Doamna educatoare ne face deosebita placere sa va transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani doamna educatoare! »»

Toate de zi de nastere Educatoare

mesaje felicitari educatoare de la multi ani

La multi ani, doamna educatoare, sa aveti parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fiti sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia dumneavoastra. La multi ani doamna educatoare! »»

Doamna educatoare va urez un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer: La multi ani doamna educatoare! »»

Doamna educatoare, va doresc multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi, succese din plin, alaturi de frumosul si traditionalul LA MULTI ANI! »»

Doamna educatoare doresc ca viata dumneavostra sa fie un cer senin si fara nori, sa aveti in cale numai flori, succes si bucurie! La multi ani doamna educatoare! »»

Doamna educatoare, doresc ca toata visele dumneavoastra sa devina realitate si dorintele sa se transforme in realizari! La multi ani doamna educatoare! »»

Toate de la multi ani Educatoare

mesaje felicitari educatoare de multumire

Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Va Multumesc doamna educatoare! »»

Doamna educatoare, vroiam sa va spun ca apreciez foarte mult modul in care ne-ati fost alaturi. Multumesc doamna educatoare! »»

Doamna educatoare, vreau sa va transmit un Multumesc! din toata inima. Un Multumesc pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde. »»

Doamna educatoare, vreau sa va multumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am invatat de la dumneavostra. Sunteti cea mai tare! »»

Doamna educatoare, pur si simplu reflectam la cat de norocos sunt sa invat de la oameni ca dumneavoastra. Multumesc foarte mult! »»

Toate de multumire Educatoare

mesaje felicitari educatoare de 1 Martie

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavostra. La multi ani de 1 Martie doamna educatoare! »»

Doamna educatoare, primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului dumneavostra. »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru dumneavostra, primiti in dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor doamna educatoare! »»

Bucurati-va de soare, bucurati-va de ghiocei, bucurati-va de frumoasele zile ale primaverii si primiti cu drag martisorul in sufletele voastre! La multi ani de 1 Martie doamna educatoare! »»

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! O primavara fericita doamna educatoare! »»

Toate de 1 Martie Educatoare

mesaje felicitari educatoare de 8 Martie

Nu exista prilej mai minunat de daruire decat sa poti da zi de zi ce ai mai bun din tine. Sa poti sa inveti cu intelepciune si rabdare pe cel ce a venit la tine. Pentru calauzirea pasilor pe drumul vietii si stiintei, pentru invatarea si cunostintele daruite. Va multumim cu respect, doamna educatoare! La multi ani de 8 Martie! »»

De 8 Martie senin, intr-un cadru anonim, primavara a sosit, in al iernii asfintit. Primavara-n suflet va doresc doamna educatoare! »»

De ziua dumneavoastra doamna educatoare ... Ce as putea sa va doresc mai mult decat sa aveti in suflet vesnic primavara? La multi ani de 8 Martie! »»

Doamna educatoare, de 8 martie va urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Va doresc ca rasaritul soarelui sa va aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit doamna educatoare! »»

Toate de 8 Martie Educatoare

mesaje felicitari educatoare de Paste

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit doamna educatoare! »»

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit doamna educatoare! »»

Doamna educatoare, fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! »»

Doamna educatoare, fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! HRISTOS A INVIAT! »»

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite doamna educatoare! »»

Toate de Paste Educatoare

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru educatoarea ta! Felicitari de zi de nastere pentru doamna educatoare, felicitari de la multi ani pentru doamna educatoare!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje felicitari educatoare - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru educatoarea ta! Felicitari de zi de nastere pentru doamna educatoare, felicitari de la multi ani pentru doamna educatoare!