mesaje felicitari de 8 martie pentru nasa

1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie nasa mea! »»

Draga nasa, doresc ca aceasta primavara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, intelegere, armonie si pace. »»

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni... si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos nasa mea! »»

Nasa mea, iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat ... La multi ani de 8 Martie! »»

Nasa mea, de 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri! »»

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani de ziua femeii draga nanasa! »»

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie insorit nasa mea! »»

8 Martie sa iti dea Un ghiocel pe-un fulg de nea Si-o floare din gradina Sa ai in suflet lumina. La multi ani, draga nasa! »»

Nasa mea, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani! »»

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. nasa mea iti doresc un 8 Martie special! »»

Toate de 8 Martie Nasa

Felicitari de 8 Martie Nasa

Toate de 8 Martie Nasa

Mesaje Urari Felicitari

mesaje felicitari de 8 martie pentru nasa - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasa ta! Felicitari de zi de nastere pentru nasa, felicitari de la multi ani pentru nasa, Felicitari de zi de nastere pentru nanasa, felicitari de la multi ani pentru nanasa!