mesaje de ziua nastere pentru verisoara

La multi ani, draga verisoara, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi verisoara! »»

La multi ani vara mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Draga verisoara, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani verisoara! »»

Draga verisoara, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani vara mea! »»

Verisoara, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga verisoara! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani draga verisoara! »»

Draga verisoara, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Vara mea, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani draga verisoara! »»

Draga verisoara imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani verisoara! »»

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani draga verisoara! »»

Toate de zi de nastere Verisoara

Felicitari de zi de nastere Verisoara

Toate de zi de nastere Verisoara

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de ziua nastere pentru verisoara - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru verisoara sau vara ta! Felicitari de zi de nastere pentru verisoara, felicitari de la multi ani pentru verisoara, felicitari de zi de nastere pentru vara, felicitari de la multi ani pentru vara!