mesaje de ziua nastere a iubitei

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani iubito! »»

Iubito imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga mea! »»

La multi ani iubito, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Draga mea, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani iubito! »»

Iubito, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani iubito! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani draga mea! »»

Iubito, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani draga mea! »»

Toate gandurile bune, impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine, sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani draga mea, cu fericire, sanatate si iubire. »»

La multi ani, draga mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi iubito! »»

Draga mea, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Toate de zi de nastere Iubita

Felicitari de zi de nastere Iubita

Toate de zi de nastere Iubita

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de ziua nastere a iubitei - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru iubita ta! Felicitari de zi de nastere pentru iubita, felicitari de la multi ani pentru iubita, felicitari de dragoste pentru iubita, felicitari de zi de nastere pentru iubita ta, felicitari de la multi ani pentru iubita ta!