mesaje de ziua nastere a fiicei

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani fiica mea! »»

Fata mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani fiica mea! »»

Fiica mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani fata mea! »»

La multi ani fata mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

La multi ani, fata mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi fiica mea! »»

Fata mea, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani fiica mea! »»

Fata mea, fie ca Domnul sa-ti calauzeasca pasii ca sa gasesti adevarata fericire! La Multi Ani fiica mea! »»

La multi ani fiica mea! Iti urez din inima multa liniste sufleteasca si cat mai putine clipe de zbucium. Fie ca acest an sa iti aduca tot ce iti doresti si mai ales SANATATE caci este mai pretioasa decat orice. »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani fata mea! »»

Toate gandurile bune, impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine, sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani fata mea, cu fericire, sanatate si iubire. »»

Toate de zi de nastere Fata

Felicitari de zi de nastere Fata

Toate de zi de nastere Fata

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de ziua nastere a fiicei - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fiica ta, fata ta! Felicitari de zi de nastere pentru fiica, felicitari de la multi ani pentru fata mea, felicitari de zi de nastere pentru fata mea, felicitari de la multi ani pentru fiica mea, felicitari pentru fiica mea facebook!