Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție

9 Decembrie - Ziua Internațională împotriva Corupției

Mesaje si sloganuri de Ziua Internațională împotriva Corupției - 9 Decembrie.

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - NU DA ȘPAGA! NU LUA ȘPAGA! SPUNE NU CORUPȚIEI!Schimbarea începe cu noi! NU DA ȘPAGA! NU LUA ȘPAGA! SPUNE NU CORUPȚIEI!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan... SPUNE NU CORUPȚIEI!Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi! Stă în puterea noastră! SPUNE NU CORUPȚIEI!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - Vrem o Românie sănătoasă! Spune NU corupției!Vrem o Românie sănătoasă! Spune NU corupției!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - Corupția nu se va sfârși dacă nu se implică fiecare dintre noi! SPUNE NU CORUPȚIEI!Corupția nu se va sfârși dacă nu se implică fiecare dintre noi! SPUNE NU CORUPȚIEI!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - SPUNE NU CORUPȚIEI!Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății românești. SPUNE NU CORUPȚIEI!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - Susțin continuarea luptei anti-corupție... SPUNE NU CORUPȚIEI!Susțin continuarea luptei anti-corupție pentru o Românie sănătoasă. SPUNE NU CORUPȚIEI!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - SPUNE NU CORUPȚIE pentru România!România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate, până ce nu vom reuși să învingem corupția. SPUNE NU CORUPȚIEI!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - Corupția înseamnă lipsuri... SPUNE NU CORUPȚIEI!Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată... SPUNE NU CORUPȚIEI!

Mesaje de Ziua Internațională Anticorupție - Corupția este o boală...  SPUNE NU CORUPȚIEI!Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. SPUNE NU CORUPȚIEI!

Ziua Internațională Anticorupție (Ziua Internațională împotriva Corupției) se sărbătorește în fiecare an pe data de 9 Decembrie. Ziua Internațională Anticorupție are ca obiectiv promovarea principiilor etice, integritatea, transparența și responsabilitatea asupra propriilor acțiuni în afacerile publice, cât și în cele private. SPUNE NU CORUPȚIEI!

#ZiuaInternaționalăAnticorupție #9Decembrie #spuneNUcorupției #CorupțiaUcide #Colectiv

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si sloganuri de Ziua Internațională împotriva Corupției - 9 Decembrie.