Mesaje de Ziua Internațională a Democrației

15 Septembrie - Ziua Internațională a Democrației

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - 15 Septembrie.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Democratia inseamna doi lupiDemocratia inseamna doi lupi si un miel care voteaza meniul pe care il vor servi la masa.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Democrat inseamna cineva care vrea sa inalte poporul pe umerii saiDemocrat inseamna cineva care vrea sa inalte poporul pe umerii sai, nu cineva care vrea sa se inalte el pe umerii poporului.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Democratia este guvernarea poporului, de catre popor, pentru popor.Democratia este guvernarea poporului, de catre popor, pentru popor.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Democrația este arta de a gândi independent împreună.Democrația este arta de a gândi independent împreună.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Democraţia este un sistem politic prostDemocraţia este un sistem politic prost, însă cel mai bun dintre cele pe care omenirea le-a inventat până acum.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarteEu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Când un guvern se teme de cetățeni, e democrațieCând un guvern se teme de cetățeni, e democrație. Când cetățenii se tem de guvern, este dictatură.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - Democraţia presupune existenţa unor valori, precum: libertatea, dreptatea şi egalitateaDemocraţia presupune existenţa unor valori, precum: libertatea, dreptatea şi egalitatea. Acestea reprezintă idealuri pentru care oamenii au luptat întotdeauna şi în acelaşi timp, repere pe baza cărora s-au creat normele ce reglementează viaţa în societate.

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - DemocrațiaDemocrația este un sistem de guvernare caracterizat prin participarea cetăţenilor la procesul de conducere.

În anul 2008, Adunarea Generală O.N.U. a stabilit ca data de 15 septembrie să fie sărbătorită ca Zi Internaţională a Democraţiei, întrucât în 15 septembrie 1997 a fost adoptată Declaraţia Universală privind Democraţia. Motivul pentru care se sărbătorește această zi este faptul că, deşi democraţiile sunt caracterizate de valori comune, nu există un model unic al democraţiei, dar și pentru a spori interesul lumii asupra acestei forme de guvernământ.

#ZiuaDemocrației #15Septembrie #InternationalDayofDemocracy

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Ziua Internațională a Democrației - 15 Septembrie.