Mesaje de Ziua Internaţională a Studenţilor

17 Noiembrie - Ziua Internaţională a Studenţilor

Mesaje si urari de Ziua Internaţională a Studenţilor - 17 Noiembrie.

Mesaje de Ziua Internaţională a Studenţilor - Bucuraţi-vă din plin de anii de studenţie... La mulți ani!Bucuraţi-vă din plin de anii de studenţie, implicaţi-vă în cât mai multe activităţi interesante şi încercaţi să răsturnaţi şi munţii pentru a face o schimbare pozitivă în societatea în care trăim! La mulți ani!

Mesaje de Ziua Internaţională a Studenţilor - La mulți ani, dragi studenți!Să aveţi parte de multe realizări, fericire şi un viitor aşa cum vi-l doriţi! La mulți ani, dragi studenți!

Mesaje de Ziua Internaţională a Studenţilor - Tuturor studenţilor... La mulți ani!Tuturor studenţilor, indiferent dacă sunt la început sau la sfârşit de cale, le dorim la mai mult şi la mai mare! La mulți ani!

Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internațională a studenților (International Students' Day) în anul 1941 de către Consiliul Internațional al Studenților pentru a comemora evenimentele din 1939, desfășurate la Praga. În 1939, ocupanții naziști din Cehoslovacia au suprimat, în Praga, o demonstrație a studenților de la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Caroline, ce marca momentul creării unei Republici Cehoslovace independente. În urma suprimării demonstrațiilor, un număr de nouă studenți au murit, iar peste 1.200 au fost trimiși în lagăre de concentrare.

#ZiuaStudenţilor #17Noiembrie #InternationalStudentsDay

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Internaţională a Studenţilor - 17 Noiembrie.