mesaje de ziua indragostitilor pt sot

As vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc...iti multumesc...si-ti spun din inima ca TE IUBESC »»

Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc! »»

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine, mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace, legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu. »»

De Valentine's Day, lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii... invata sa fii fericit, iubeste si sa fii iubit! »»

Vreau ca tu sa fii Valentinul meu. Vreau sa fii alaturi de mine, sa imi luminezi viata, sa imi faci ochii sa straluceasca, sa imi faci buzele sa zambeasca! Alaturi de tine inima mea are aripi, sufletul meu este un foc de artificii, visele mele devin realitate! Fii cu mine, caci numai alaturi de tine simt ca pot respira! »»

Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul. »»

A trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care trece, simt ca te iubesc tot mai mult. »»

As dori ca Ziua Indragostitilor sa-ti fie plina de cat mai multa iubire si fericire! Si asa va fi, daca acest lucru depinde doar de mine. »»

Desi te cunosc de putina vreme, pot spune ca m-am indragostit de tine din primul moment in care te-am vazut. Fiinta mea e plina de fiinta ta. Viata mea de dinainte imi apare asa de schimbata fata de cea pe care o traiesc acum...Ah, cat mi-as dori ca aceasta stare de euforie sa nu treaca... Te iubesc! »»

De cand mi-ai aparut in cale, viata-mi este mai frumoasa, lumea imi pare mai buna, pentru ca tu esti alaturi de mine... La multi ani de ziua indragostitilor! »»

Toate Ziua indragostitilor

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de ziua indragostitilor pt sot - Mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentines day, fraze de ziua indragostitilor, poezii de ziua indragostitilor, sms de ziua indragostitilor. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de Valentines day pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!