Mesaje de Ziua Învățătorului

5 Iunie - Ziua Învățătorului

Mesaje si urari de Ziua Învățătorului din România - 5 Iunie.

Mesaje de Ziua Învățătorului - La mulți ani de Ziua ÎnvățătoruluiLa mulți ani de Ziua Învățătorului tuturor celor care dăruiesc cea mai mare parte a timpului lor, copiilor!

Mesaje de Ziua Învățătorului - La mulți ani de Ziua Învățătorului - 5 iunie!Vă doresc multă sănătate, ani lungi și realizări frumoase, bunăstare familiilor, putere de a continua lucrul pe care îl faceți cu atâta har și dăruire. La mulți ani de Ziua Învățătorului - 5 iunie!

Mesaje de Ziua Învățătorului - La mulți ani cu respect, dragi învățători!Astăzi, 5 iunie, este Ziua Învățătorului din România. E un moment bun să celebram și să apreciem activitatea tuturor învățătorilor! La mulți ani cu respect, dragi învățători!

Mesaje de Ziua Învățătorului - La mulți ani tuturor învățătorilor!În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se aftă un dascăl. Iar primul dascăl care de sculptează caracterul și sufletul este neîndoielnic, învățătorul. La mulți ani tuturor învățătorilor!

Mesaje de Ziua Învățătorului - La mulți ani, dragi învățătorilor!Vă aduc cuvinte de mulțumire pentru munca imensa și răbdarea pe care o depuneți în educația noastră. La mulți ani, dragi învățătorilor!

Mesaje de Ziua Învățătorului - Astăzi, 5 iunie, este Ziua Învățătorului din RomâniaAstăzi, 5 iunie, este Ziua Învățătorului din România. La mulți ani și multă sănătate pentru toți învățătorii!

Mesaje de Ziua Învățătorului - La multi ani, tuturor dascălilor!Când învățătorul reunește în inima sa dragostea de profesiune și dragostea de elevi, putem spune că este un învățător desăvârșit. La multi ani, tuturor dascălilor!

Pe 5 Iunie se sărbătoreşte Ziua Învățătorului, care coincide cu data de naştere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc (5 iunie 1779 — 17 septembrie 1823). În această zi, elevii vor vor lua parte la activităţi extracurriculare. La mulţi ani şi multă sănătate pentru toţi învățătorii!

#ZiuaÎnvățătorului #5Iunie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Învățătorului din România - 5 Iunie.