mesaje de zi nastere pt iubit

La multi ani iubitule, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Iubitule, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani iubitule! »»

Dragul meu, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani iubitule! »»

Draga iubitule ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani iubitule! »»

Iubitule, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani dragul meu! »»

Iubitule, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Toate gandurile bune, impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine, sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani iubitule, cu fericire, sanatate si iubire. »»

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani, dragul meu! »»

Iubitule, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani dragul meu! »»

Toate de zi de nastere Iubit

Felicitari de zi de nastere Iubit

Toate de zi de nastere Iubit

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pt iubit - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru iubitul tau! Felicitari de zi de nastere pentru iubit, felicitari de la multi ani pentru iubit, felicitari de dragoste pentru iubit, felicitari de zi de nastere pentru iubitul meu, felicitari de la multi ani pentru iubitul meu!