mesaje de zi nastere pentru unchi

Unchiule, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani unchiule! »»

Unchiule, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga unchiule! »»

Unchiule, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani draga unchiule! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani unchiule! »»

Unchiule, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani unchiule! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani draga unchiule! »»

Draga unchiule ne face deosebita placere sa va transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani unchiule! »»

Sper ca astazi sa fie un inceput minunat al unui an plin de realizari. La multi ani unchiule! »»

Unchiule, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani draga unchiule! »»

Draga unchiule doresc ca ceea ce e frumos in visele dumneavoastra sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul dumneavoastra sa completeze acele vise! La multi unchiule! »»

Toate de zi de nastere Unchi

Felicitari de zi de nastere Unchi

Toate de zi de nastere Unchi

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru unchi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru unchiul tau! Felicitari de zi de nastere pentru unchi, felicitari de la multi ani pentru unchi, felicitari de zi de nastere pentru unchiul meu, felicitari de la multi ani pentru unchiul meu!