mesaje de zi nastere pentru prieteni

Mesaje Zi de nastere Prietena

La multi ani, draga prietena, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi prietena mea! »»

Prietena mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani prietena mea! »»

La multi ani prietena mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Prietena mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani prietena mea! »»

Draga prietena, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani prietena mea! »»

Toate de zi de nastere Prietena

Mesaje Zi de nastere Prieten

La multi ani prietenul meu, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Draga prietenul meu ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Draga prietene, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani prietenul meu! »»

Prietenul meu, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani prietenul meu! »»

Draga prietene imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani prietenul meu! »»

Toate de zi de nastere Prieten

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Prieteni! Felicitari de zi de nastere pentru Prieteni, felicitari de la multi ani pentru Prieteni, felicitari de ziua de nastere pentru Prieteni, felicitari de onomastica pentru Prieteni!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru prieteni - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Prieteni! Felicitari de zi de nastere pentru Prieteni, felicitari de la multi ani pentru Prieteni, felicitari de ziua de nastere pentru Prieteni, felicitari de onomastica pentru Prieteni!