mesaje de zi nastere pentru prietena cea mai buna

La multi ani, draga prietena, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi prietena mea! »»

Prietena mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani prietena mea! »»

La multi ani prietena mea, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Prietena mea, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani prietena mea! »»

Draga prietena, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani prietena mea! »»

Draga prietena imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani prietena mea! »»

Prietena mea, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani draga prietena! »»

Draga prietena, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani prietena mea! »»

Fie ca, incepand cu noul an de viata, destinul sa devina si mai bun ... La multi ani, draga prietena! »»

Prietena mea, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi! La multi ani! »»

Toate de zi de nastere Prietena

Felicitari de zi de nastere Prietena

Toate de zi de nastere Prietena

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru prietena cea mai buna -