mesaje de zi nastere pentru nasu

La multi ani nanasule, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Nanasule, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani nanasule! »»

Dragul meu nas, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani nanasule! »»

Draga nanasule ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Dragul meu nas, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani draga nasule! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani nasul meu! »»

Toate gandurile bune, impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine, sa-ti sopteasca-ncet, incet: La multi ani dragul meu nas, cu fericire, sanatate si iubire. »»

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani dragul meu nas! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani nanasule! »»

Draga nasule, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani dragul meu nas! »»

Toate de zi de nastere Nas

Felicitari de zi de nastere Nas

Toate de zi de nastere Nas

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru nasu - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru nasul tau! Felicitari de zi de nastere pentru nas, felicitari de la multi ani pentru nas, felicitari de zi de nastere pentru nanas, felicitari de la multi ani pentru nanas!