mesaje de zi nastere pentru matusa

Matusa mea, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga matusa! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani matusa mea! »»

Matusa mea, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani matusa mea! »»

Draga matusa, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani matusa mea! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani matusa mea! »»

Matusa mea, sa primesti flori de ziua ta! Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani draga matusa! »»

Draga matusa, sa ai cea mai frumoasa aniversare, o meriti! La multi ani matusa mea! »»

Matusa mea ne face deosebita placere sa va transmitem, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga matusa! »»

Draga matusa, sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani matusa mea! »»

Matusa mea doresc ca ceea ce e frumos in visele dumneavoastra sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul dumneavoastra sa completeze acele vise! La multi draga matusa! »»

Toate de zi de nastere Matusa

Felicitari de zi de nastere Matusa

Toate de zi de nastere Matusa

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru matusa - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru matusa ta! Felicitari de zi de nastere pentru matusa, felicitari de la multi ani pentru matusa, felicitari de zi de nastere pentru matusa ta, felicitari de la multi ani pentru matusa ta!