mesaje de zi nastere pentru cumnata

La multi ani, draga cumnata, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi cumnata! »»

Cumnata, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani cumnata! »»

La multi ani cumnata, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Cumnata imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga cumnata! »»

Natura-ntreaga azi te felicita, Si flori, si soare, toate-s ca-n povesti, Eu iti doresc o viata fericita Si visurile dragi sa le-mplinesti! La multi ani cumnata! »»

Cumnata, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani draga cumnata! »»

Draga cumnata, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani cumnata! »»

Cumnata, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga cumnata! »»

Draga cumnata iti doresc ca viata ta sa-ti fie la fel de frumoasa precum sentimentul de iubire, gingasa ca zambetul tau si linistita ca marea cand nu adie vantul! La multi ani cumnata! »»

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata... La multi ani cumnata! »»

Toate de zi de nastere Cumnata

Felicitari de zi de nastere Cumnata

Toate de zi de nastere Cumnata

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru cumnata - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru cumnata ta! Felicitari de zi de nastere pentru cumnata, felicitari de la multi ani pentru cumnata, felicitari de zi de nastere pentru cumnata, felicitari de la multi ani pentru cumnata!