mesaje de zi nastere pentru cumnat

La multi ani cumnate, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

Cumnate, la aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani cumnate! »»

Draga cumnate ... te felicit cu drag de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa se mute norocul, ca dragostea sa fie cu tine mereu si zi de zi sa devii mai puternic si mai bogat. »»

Cumnate imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga cumnate! »»

Cumnate, o zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului, sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani cumnate! »»

Cumnate, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani draga cumnate! »»

Cumnate iti doresc ca viata ta sa-ti fie la fel de frumoasa precum sentimentul de iubire, gingasa ca zambetul tau si linistita ca marea cand nu adie vantul! La multi ani draga cumnate! »»

Cumnate, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Zilele de nastere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului si speranta viitorului. Sper ca toate acestea sa faca un numar complet reusit. La multi ani draga cumnate! »»

Cumnate doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi draga cumnate! »»

Toate de zi de nastere Cumnat

Felicitari de zi de nastere Cumnat

Toate de zi de nastere Cumnat

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru cumnat - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru cumnatul tau! Felicitari de zi de nastere pentru cumnat, felicitari de la multi ani pentru cumnat, felicitari de zi de nastere pentru cumnatul meu, felicitari de la multi ani pentru cumnatul meu!