mesaje de zi nastere pentru cumatra

La multi ani cumatra, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, impliniri frumoase. »»

La multi ani, draga cumatra, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La multi ani frumosi cumatra! »»

Cumatra, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani draga cumatra! »»

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el s-a infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei care sunt deja in buchet. La multi ani draga cumatra! »»

Draga cumatra, fie ca bucuria sa-ti incalzeasca ochii, fie ca fericirea sa-ti lumineze calea, fie ca sanatatea sa nu te paraseasca niciodata si sa te duca la a o suta aniversare! La multi ani cumatra! »»

Cumatra imi face deosebita placere sa-ti transmit, cu prilejul zilei de nastere, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie. La Multi Ani draga cumatra! »»

Draga cumatra, bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani cumatra! »»

Draga cumatra, iti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani cumatra! »»

Cumatra, cu ocazia zilei de nastere iti doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire! »»

Draga cumatra, de ziua ta iti doresc atata noroc cat sa nu poti duce, fericire cata nu-ti poti inchipui, atata sanatate la cata nu te astepti. La Multi Ani cumatra! »»

Toate de zi de nastere Cumatra

Felicitari de zi de nastere Cumatra

Toate de zi de nastere Cumatra

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de zi nastere pentru cumatra - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru cumatra ta! Felicitari de zi de nastere pentru cumatra, felicitari de la multi ani pentru cumatra, felicitari de zi de nastere pentru cumatra mea, felicitari de la multi ani pentru cumatra mea!