mesaje de sf vasile grigore si ioan

Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume. Fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. La multi ani de sfintii Vasile, Grigore si Ioan! »»

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani la toti care poarta numele sfintilor Vasile, Grigore si Ioan! »»

Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica! »»

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Vasile, Grigore si Ioan! »»

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste, pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La Multi Ani Vasile, Grigore, Ioan, Ioana, Vasilica! »»

Toate de Sfintii Vasile, Grigore si Ioan

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

» Toate pentru Grigore

Felicitari pentru Grigore si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Grigore!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de sf vasile grigore si ioan - Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Grigore? Trimite acum felicitari pentru Grigore si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Grigore! Felicitari cu numele Grigore de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Grigore