Mesaje de Sfântul Ioan

13 Noiembrie - Sfântul Ioan Gură de Aur

Mesaje si urari de Sfântul Ioan Gură de Aur - 13 Noiembrie.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfantul Ioan Gura de Aur!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!De Sfantul Ioan Gura de Aur, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfântul Ioan - Să ai o zi de Sfantul Ioan Gura de Aur minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfantul Ioan Gura de Aur minunată!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan Gura de Aur!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!Sfantul Ioan Gura de Aur să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

TOTAL: 25

Părintele Ioan Gură de Aur (Hrisostomul), arhiepiscopul Constantinopolului. Biserica Ortodoxă îl cinstește ca sfânt (cu pomenirea la 13 noiembrie) și l-a rânduit între Sfinții Trei Ierarhi (pomeniți la 30 ianuarie), alături de Sfântul Vasile cel Mare și Sfântul Grigorie Teologul.

#SfântulIoan #13Noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Ioan Gură de Aur - 13 Noiembrie.