Mesaje de Sfântul Luca

18 Octombrie - Sfântul Luca

Mesaje si urari de Sfântul Apostol Luca - 18 Octombrie.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani, Luca!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani, Lucas!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfântul Luca, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!Sfântul Luca să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfântul Luca - 18 Octombrie - Sfântul LucaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfântului Luca!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani, de Sf. Luca!La mulți ani, de Sf. Luca! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!Sfântul Luca să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfântul Luca - Să ai o zi de Sfântul Luca minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfântul Luca minunată!

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfântului Luca .

Mesaje de Sfântul Luca - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Luca să te călăuzească mereu in viață.

TOTAL: 25

Sfantul Apostol si Evanghelist Luca s-a nascut in Antiohia Siriei. Il intalneste pe Hristos in Teba Boetiei, loc in care se ingrijea de bolnavi in calitatea sa de medic. Crezand in El, Sfantul Luca ajunge sa se numere printre cei 70 de Apostoli. Impreuna cu Sfantul Apostol Cleopa, el L-a vazut pe Domnul inviat pe drumul catre Emaus (Luca 24). Dupa Pogorarea Sfantului Duh, Luca s-a intors la Antiohia si l-a ajutat pe Pavel sa vesteasca Evanghelia Domnului.

#SfântulLuca #18Octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Apostol Luca - 18 Octombrie.