Mesaje de Sfântul Ioan

13 Noiembrie - Sfântul Ioan Gură de Aur

Mesaje si urari de Sfântul Ioan Gură de Aur - 13 Noiembrie.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani, de Sf. Ioan Gura de Aur!La mulți ani, de Sf. Ioan Gura de Aur! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani, de Sf. Ioan Gura de Aur!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Ioan Gura de Aur!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani, Ionel!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Ioan Gura de Aur, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani, Ionela!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan Gura de Aur!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfantul Ioan Gura de Aur!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan Gura de Aur!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfantului Ioan Gura de Aur!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani de Sfantul Ioan Gura de Aur!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfantul Ioan Gura de Aur, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfântul Ioan - La mulți ani, Ionel!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 25

Părintele Ioan Gură de Aur (Hrisostomul), arhiepiscopul Constantinopolului. Biserica Ortodoxă îl cinstește ca sfânt (cu pomenirea la 13 noiembrie) și l-a rânduit între Sfinții Trei Ierarhi (pomeniți la 30 ianuarie), alături de Sfântul Vasile cel Mare și Sfântul Grigorie Teologul.

#SfântulIoan #13Noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Ioan Gură de Aur - 13 Noiembrie.