Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou

27 Octombrie - Sfântului Dimitrie cel Nou

Mesaje si urari de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou ocrotitorul Bucureştiului - 27 Octombrie.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani, Dumitrita!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!De Sfântul Dimitrie cel Nou, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - 27 Octombrie - Sfântul Dimitrie cel NouLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfântului Dimitrie cel Nou!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfântului Dimitrie cel Nou le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfântul Dimitrie cel Nou, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani, Dumitru!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani, Dumitra!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani, Mitica!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfântului Dimitrie cel Nou .

Mesaje de Sfântul Dimitrie cel Nou - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Dimitrie cel Nou, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

TOTAL: 25

Pe 27 octombrie în calendarul ortodox este marcată sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştiului, numit şi Basarabov. Moaştele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou se află la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, în fiecare an în preajma acestei zile având loc un tradiţional pelerinaj pentru închinare şi rugăciune, cel mai important eveniment de acest fel din capitală.

#SfântulDimitriecelNou #27Octombrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou ocrotitorul Bucureştiului - 27 Octombrie.