mesaje de paste pt sefi

Mesaje Paste Sefa

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit sefa! »»

Draga sefa, Sfintele Sarbatori de Paste sa iti aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit sefa! »»

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa iti inunde casa si sa iti aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite sefa! »»

Draga sefa, sa te bucure Dumnezeu, sa iti dea sanatate, sa ai continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! »»

Toate de Paste Sefa

Mesaje Paste Sef

Draga sefule, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Draga sefule, fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! HRISTOS A INVIAT! »»

Sefule, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uiti niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Iti urez un Paste Fericit sefule! »»

Draga sefule, Sfintele Sarbatori de Paste sa iti aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Toate de Paste Sef

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Sefi! Felicitari de zi de nastere pentru Sefi, felicitari de la multi ani pentru Sefi, felicitari de ziua de nastere pentru Sefi, felicitari de onomastica pentru Sefi!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de paste pt sefi - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Sefi! Felicitari de zi de nastere pentru Sefi, felicitari de la multi ani pentru Sefi, felicitari de ziua de nastere pentru Sefi, felicitari de onomastica pentru Sefi!