mesaje de paste pentru profesori

Mesaje Paste Profesoara

Doamna profesoara, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei dumneavostra multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit doamna profesoara! »»

Doamna profesoara, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa va aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite doamna profesoara! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit doamna profesoara! »»

Doamna profesoara, fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! »»

Toate de Paste Profesoara

Mesaje Paste Profesor

Domnule profesor, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei dumneavostra multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit domnule profesor! »»

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite domnule profesor! »»

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat si Paste Fericit domnule profesor! »»

Domnule profesor, Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Domnule profesor, fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! »»

Toate de Paste Profesor

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Profesori! Felicitari de zi de nastere pentru Profesori, felicitari de la multi ani pentru Profesori, felicitari de ziua de nastere pentru Profesori, felicitari de onomastica pentru Profesori!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de paste pentru profesori - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Profesori! Felicitari de zi de nastere pentru Profesori, felicitari de la multi ani pentru Profesori, felicitari de ziua de nastere pentru Profesori, felicitari de onomastica pentru Profesori!