mesaje de paste pentru iubit

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit iubitule! »»

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit iubitule! »»

Iubitule, sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa iti inunde casa si sa iti aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Sarbatori fericite dragul meu! »»

Dragul meu, fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! HRISTOS A INVIAT! »»

Dragul meu, Sfintele Sarbatori de Paste sa iti aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Iubitule, iti doresc sanatate, bucurie si cat mai multe clipe petrecute in prezenta familiei si a celor dragi. Paste Fericit! »»

Dragul meu, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa iti urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit iubitule! »»

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit iubitule! »»

Dragul meu, sa te bucure Dumnezeu, sa iti dea sanatate, sa ai continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! »»

Toate de Paste Iubit

Felicitari de Paste Iubit

Toate de Paste Iubit

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de paste pentru iubit - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru iubitul tau! Felicitari de zi de nastere pentru iubit, felicitari de la multi ani pentru iubit, felicitari de dragoste pentru iubit, felicitari de zi de nastere pentru iubitul meu, felicitari de la multi ani pentru iubitul meu!