mesaje de paste pentru doamna invatatoare

Doamna invatatoare, sper ca Pastele sa va intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat! »»

Doamna invatatoare, sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! »»

Doamna invatatoare, fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa va aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit doamna invatatoare! »»

Sarbatori luminoase si pace interioara, doamna invatatoare va doresc un Paste Fericit alaturi de familie! »»

Doamna invatatoare, Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit doamna invatatoare! »»

Doamna invatatoare, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei dumneavostra multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit doamna invatatoare! »»

Doamna invatatoare, cu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina in suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Fie ca Invierea Domnului sa va aduca bucurie in suflet, la toata familia dumneavostra si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit doamna invatatoare! »»

Toate de Paste Invatatoare

Felicitari de Paste Invatatoare

Toate de Paste Invatatoare

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de paste pentru doamna invatatoare - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru invatatoarea ta! Felicitari de zi de nastere pentru doamna invatatoare, felicitari de la multi ani pentru doamna invatatoare!