mesaje de paste pentru diriginta

Doamna diriginta, Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat! »»

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat si Paste Fericit doamna diriginta! »»

Doamna diriginta, cu ocazia Invierii Domnului vrem sa va uram toate cele bune: lumina in suflet, dragoste si sanatate. Hristos a Inviat! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit doamna diriginta! »»

Doamna diriginta, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei dumneavostra multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit doamna diriginta! »»

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit doamna diriginta! »»

Doamna diriginta, sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! »»

Doamna diriginta, va doresc sanatate, bucurie si cat mai multe clipe petrecute in prezenta familiei si a celor dragi. Paste Fericit! »»

Sarbatori luminoase si pace interioara, doamna diriginta va doresc un Paste Fericit alaturi de familie! »»

Doamna diriginta, fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! »»

Toate de Paste Diriginta

Felicitari de Paste Diriginta

Toate de Paste Diriginta

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de paste pentru diriginta - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru diriginta ta! Felicitari de zi de nastere pentru diriginta, felicitari de la multi ani pentru diriginta, felicitari de zi de nastere pentru diriginta, felicitari de la multi ani pentru diriginta!