mesaje de paste fericit pentru mama

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit mama! »»

Draga mama, fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! HRISTOS A INVIAT! »»

Mama, fie ca Sfintele Pasti sa iti lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa te aiba in paza! »»

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa iti aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit mama! »»

Mama, sa te bucure Dumnezeu, sa iti dea sanatate, sa ai continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! »»

Sarbatori luminoase si pace interioara, mama iti doresc un Paste Fericit alaturi de familie! »»

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit mama! »»

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Sarbatori pascale fericite mama! »»

Mama, iti doresc sanatate, bucurie si cat mai multe clipe petrecute in prezenta familiei si a celor dragi. Paste Fericit! »»

Mama, in aceasta zi de sarbatoare vreau sa iti urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit draga mama! »»

Toate de Paste Mama

Felicitari de Paste Mama

Toate de Paste Mama

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de paste fericit pentru mama - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru mama ta! Felicitari de zi de nastere pentru mama, felicitari de la multi ani pentru mama!