Mesaje de Moșii de vară

3 Iunie - Moșii de vară

Mesaje si urari de Moșii de vară - Pomenirea morților - 3 Iunie.

Mesaje de Moșii de vară - De Sărbătoarea Moșilor de vară... Dumnezeu să-i ierte!De Sărbătoarea Moșilor de vară să ne aducem aminte de cei care nu mai sunt printre noi și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de vară - Mamă, iți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de varăMamă, iți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de vară. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine.... Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Moșii de vară - Tată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de varăTată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de vară. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine.... Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Moșii de vară - Trimite astăzi de Sărbătoarea Moșilor de vară lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragiTrimite astăzi de Sărbătoarea Moșilor de vară lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!

Mesaje de Moșii de vară - Dumnezeu să-i ierte!În aceasta zi de Sfânta Sărbătoare, să-i pomenim pe cei plecați la Domnul asa cum se cuvine, cu pomeni și rugăciuni ! Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de vară - De Sărbătoarea Moșilor de vară să înălțam un gând și o rugăciune pentru cei care au plecat dintre noiDe Sărbătoarea Moșilor de vară să înălțam un gând și o rugăciune pentru cei care au plecat dintre noi... dă mai departe lumina pentru sufletele adormiților. Dumnezeu să-i odihnească!

Mesaje de Moșii de vară - Dumnezeu să-i ierte!Să aprindem o lumânare de Sărbătoarea Moșilor de vară pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de vară - Dumnezeu să-i odihnească în pace!De Sărbătoarea Moșilor de vară să aprindem o lumânare pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Mesaje de Moșii de vară - De Moșii de vară o lumânare aprinsăDe Moșii de vară o lumânare aprinsă și un gând din inima pentru toți cei dragi plecați de lângă noi. Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!

Mesaje de Moșii de vară - Sărbătoarea Moșilor de vară: Odihnească-se în pace!Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. De Sărbătoarea Moșilor de vară să ne aducem aminte de cei care nu mai sunt printre noi și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Odihnească-se în pace!

TOTAL: 11

Înainte de Duminica Rusaliilor sunt Moșii de vară, sărbătoare dedicată pomenirii morților. Astfel în fiecare biserică se va oficia Sfânta Liturghie urmată de slujba de pomenire a celor adormiți. In 2023 Moşii de vară sunt sărbătoriți pe 3 Iunie.

#Moșiidevară #3Iunie2023

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Moșii de vară - Pomenirea morților - 3 Iunie.