Mesaje de Moșii de iarnă

18 Februarie - Moșii de iarnă

Mesaje de Moșii de iarnă - 18 Februarie.

Mesaje de Moșii de iarnă - De Sărbătoarea Moșilor de iarnăDe Sărbătoarea Moșilor de iarnă să ne aducem aminte de cei care nu mai sunt printre noi și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de iarnă - Mamă, iți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de iarnăMamă, iți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de iarnă. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine.... Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Moșii de iarnă - Tată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de iarnăTată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de iarnă. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine.... Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Moșii de iarnă - Trimite astăzi de Sărbătoarea Moșilor de iarnăTrimite astăzi de Sărbătoarea Moșilor de iarnă lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!

Mesaje de Moșii de iarnă - Dumnezeu să-i ierte!În aceasta zi de Sfânta Sărbătoare, să-i pomenim pe cei plecați la Domnul asa cum se cuvine, cu pomeni și rugăciuni ! Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de iarnă - De Sărbătoarea Moșilor de iarnă să înălțam un gând și o rugăciuneDe Sărbătoarea Moșilor de iarnă să înălțam un gând și o rugăciune pentru cei care au plecat dintre noi... dă mai departe lumina pentru sufletele adormiților. Dumnezeu să-i odihnească!

Mesaje de Moșii de iarnă - Dumnezeu să-i ierte!Să aprindem o lumânare de Sărbătoarea Moșilor de iarnă pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de iarnă - Dumnezeu să-i odihnească în pace!De Sărbătoarea Moșilor de iarnă să aprindem o lumânare pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Mesaje de Moșii de iarnă - Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!De Moșii de iarnă o lumânare aprinsă și un gând din inima pentru toți cei dragi plecați de lângă noi. Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!

Mesaje de Moșii de iarnă - Odihnească-se în pace!Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. De Sărbătoarea Moșilor de iarnă să ne aducem aminte de cei care nu mai sunt printre noi și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Odihnească-se în pace!

TOTAL: 11

Pe 18 februarie 2023, creștinii ortodocși fac mare parastas. Sunt Moșii de iarnă, numiți în popor și Moșii cei mari sau Pomenirea Morților.

#Moșiideiarnă #18Februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Moșii de iarnă - 18 Februarie.