Mesaje de Moșii de Florii

8 Aprilie - Moşii de Florii

Mesaje de Moșii de Florii - 8 Aprilie 2023.

Mesaje de Moșii de Florii - De Sărbătoarea Moșilor de FloriiDe Sărbătoarea Moșilor de Florii să ne aducem aminte de cei care nu mai sunt printre noi și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de Florii - Mamă, iți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de FloriiMamă, iți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de Florii. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine.... Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Moșii de Florii - Tată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de FloriiTată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de Florii. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine.... Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Moșii de Florii - Trimite astăzi de Sărbătoarea Moșilor de FloriiTrimite astăzi de Sărbătoarea Moșilor de Florii lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!

Mesaje de Moșii de Florii - Dumnezeu să-i ierte!În aceasta zi de Sfânta Sărbătoare, să-i pomenim pe cei plecați la Domnul asa cum se cuvine, cu pomeni și rugăciuni ! Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de Florii - Dumnezeu să-i odihnească!De Sărbătoarea Moșilor de Florii să înălțam un gând și o rugăciune pentru cei care au plecat dintre noi... dă mai departe lumina pentru sufletele adormiților. Dumnezeu să-i odihnească!

Mesaje de Moșii de Florii - Dumnezeu să-i ierte!Să aprindem o lumânare de Sărbătoarea Moșilor de Florii pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Moșii de Florii - Dumnezeu să-i odihnească în pace!De Sărbătoarea Moșilor de Florii să aprindem o lumânare pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Mesaje de Moșii de Florii - Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!De Moșii de Florii o lumânare aprinsă și un gând din inima pentru toți cei dragi plecați de lângă noi. Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!

Mesaje de Moșii de Florii - Odihnească-se în pace!Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. De Sărbătoarea Moșilor de Florii să ne aducem aminte de cei care nu mai sunt printre noi și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Odihnească-se în pace!

TOTAL: 11

În tradițiile românilor, o zi importantă este sâmbăta lui Lazăr numită și Moșii de Florii sau Sâmbăta Morților Acesta zi, ne amintește de Învierea lui Lazăr, ziua în care Iisus a săvârșit o mare minune și l-a înviat pe Lazăr din morți.

#MoșiideFlorii #8Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Moșii de Florii - 8 Aprilie.