Mesaje de Moşii de primăvară

9 Martie - Moşii de primăvară

Mesaje de Moșii de primăvară - 9 Martie.

Mesaje de Moşii de primăvară - Mamă, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de primăvarăMamă, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de primăvară. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine....

Mesaje de Moşii de primăvară - Tată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de primăvarăTată, îți aprind o lumânare, acum de Sărbătoarea Moșilor de primăvară. Vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine....

Mesaje de Moşii de primăvară - De Moșii de primăvară o lumânare aprinsăDe Moșii de primăvară o lumânare aprinsă și un gând din inima pentru toți cei dragi plecați de lângă noi. Postează acest mesaj pe peretele tău dacă și ție îți lipsește cineva care te privește din cer.

Mesaje de Moşii de primăvară - De Sărbătoarea Moșilor de primăvarăDe Sărbătoarea Moșilor de primăvară, să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru toți cei care NU mai sunt printre noi.

Mesaje de Moşii de primăvară - De Sărbătoarea Moșilor de primăvară să aprindem o lumânareDe Sărbătoarea Moșilor de primăvară să aprindem o lumânare pentru cei plecați prea devreme dintre noi.

Mesaje de Moşii de primăvară - De Sărbătoarea Moșilor de primăvară să înălțam un gând și o rugăciuneDe Sărbătoarea Moșilor de primăvară să înălțam un gând și o rugăciune pentru cei care au plecat dintre noi... dă mai departe lumina pentru sufletele adormiților.

Mesaje de Moşii de primăvară - Să aprindem o lumânare de Sărbătoarea Moșilor de primăvarăSă aprindem o lumânare de Sărbătoarea Moșilor de primăvară pentru cei plecați prea devreme dintre noi.

Mesaje de Moşii de primăvară - Sărbătoarea Moșilor de primăvarăDe Sărbătoarea Moșilor de primăvară să ne aducem aminte de cei care nu mai sunt printre noi și să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți.

Mesaje de Moşii de primăvară - Doamne, astăzi vreau să te rog cevaDoamne, astăzi vreau să te rog ceva. Dă-i sănătate, bucurii și pace fiecărui om de pe Pământ. Și te mai rog ceva, celor care nu mai sunt printre noi, dă-le lumină veșnică!

Mesaje de Moşii de primăvară - Părinții mei au plecat într-o lume mai bunăPărinții mei au plecat într-o lume mai bună dar îi păstrez în inima mea pe vecie!

TOTAL: 17

Sarbatoarea celor 40 de mucenici din Sevastia mai este cunoscuta si ca Mosii de Primavara. Pentru ca acesta zi simbolizeaza sfarsitul zilelor babelor si inceputul celor de primavara, ale mosilor. In aceasta zi se obisnuieste a se da de pomana mucenici sau sfintisori pentru cei adormiti. Sarbatoarea Mosilor de Primavara este intotdeauna in data de 9 martie.

#Moşiideprimăvară #9Martie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Moşii de primăvară - 9 Martie.