mesaje de martisor pt invatatori

Mesaje 1 Martie Invatatoare

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavostra. La multi ani de 1 Martie doamna invatatoare! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru dumneavostra, primiti in dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor doamna invatatoare! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, va trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si va urez: O primavara ca-n povesti doamna invatatoare! »»

Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul dumneavostra doamna invatatoare, iar dragostea de viata sa va bucure sufletul! »»

Doamna invatatoare, primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului dumneavostra. »»

Toate de 1 Martie Invatatoare

Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Invatatori! Felicitari de zi de nastere pentru Invatatori, felicitari de la multi ani pentru Invatatori, felicitari de ziua de nastere pentru Invatatori, felicitari de onomastica pentru Invatatori!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de martisor pt invatatori - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru Invatatori! Felicitari de zi de nastere pentru Invatatori, felicitari de la multi ani pentru Invatatori, felicitari de ziua de nastere pentru Invatatori, felicitari de onomastica pentru Invatatori!