mesaje de martisor pentru sefa

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara ... La multi ani de 1 Martie sefa! »»

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine! La multi ani de martisor sefa! »»

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara, las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire. O primavara superba sefa! »»

Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare pentru sefa! »»

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti trimit si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: O primavara ca-n povesti draga sefa! »»

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul. La multi ani de martisor draga sefa! »»

Primavara aceasta sa fie ca zambetul, bunatatea si optimismul tau! O primavara fericita sefa! »»

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri! 1 Martie fericit sefa! »»

Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire! O primavara fericita sefa! »»

Sefa, Martie sa-ti aduca soare, zambete, copilarie si dulci soapte ... de iubire! »»

Toate de 1 Martie Sefa

Felicitari de 1 Martie Sefa

Toate de 1 Martie Sefa

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de martisor pentru sefa - Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru sefa ta! Felicitari de zi de nastere pentru sefa, felicitari de la multi ani pentru sefa, felicitari de zi de nastere pentru sefa mea, felicitari de la multi ani pentru sefa mea, felicitari pentru sefa mea facebook!